Video viral: Tanti Niculina, la 85 de ani, explică de ce a eșuat referendumul din 6-7 oct
2018-10-11 - Laurentiu Gheorghe
Actualitate Interna
0
O femeie de 85 de ani a devenit personajul zilei pe Facebook după ce a vorbit despre referendumul pentru redefinirea familiei. Bătrâna, pe nume Niculina Nițu, a apărut în emisiunea Vax Populi.

 

 

„E o minciună! Câtă minciună este de 30 de ani de la Revoluție. Eu cred că mor și nu mai văd să scăpăm de așa ceva.

Asta a fost (homosexualitatea, n.red.) și va fi cât o fi lumea. Sunt oameni. Sunt oameni lăsați de Dumnezeu. Au figura noastră... Nu schimbăm noi nimic.

Îmi pare rău că politicul ăsta a intrat în biserici. Eu nu mă duc la biserică să-mi spună să mă ducă la votare. (Vi s-a spus?) Cum nu? Și astăzi, și duminică.

Eu mă duc pentru Dumnezeu la biserică. Eu nu vreau politică în biserică. De ce au intrat preoții în politică? Și patriarhul e în politică? De ce sunt preoți în politică? Scrie la carte că n-are voie să facă politică? N-are voie!”, a spus bătrâna despre referendumul pentru redefinirea familiei.

 

​La referendumul pentru redefinirea familiei au votat 21,10% dintre alegători, potrivit datelor finale anunţate de Biroul Electoral Central (BEC) în urma centralizării proceselor verbale din toate secţiile de votare. Pentru validarea rezultatelor prezența la urne trebuia să fie de 30%.

TAGS : referendum liviu dragnea biserica lgbti psd
Mai multe din General

Ultimile Opinii

Analiza 22

Comentarii
Total 0 comments.