Sondaj: Disidenții din PSD susțin că popularitatea lui Liviu Dragnea a scăzut la 4 - 7%
2018-09-23 - Laurentiu Gheorghe
Actualitate Interna
0
Unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea, vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu, a prezentat în ședința CEx de vineri rezultatele unui sondaj de opinie care arată prăbușirea popularității PSD, dar în special cea a lui Liviu Dragnea care n-ar obține mai mult de 4% din voturi la prezidențiale.

 

 

 

Sondajul care este publicat de Newsweek Romania, arată că la alegerile parlamentare, PSD ar obține doar 31% din voturi. În scrisoarea celor trei disidenți din PSD, citită în cadrul ședinței CEx, se precizează că social-democrații au coborât la o cotă de 25-30%.

 

Sondajul intern, care ar fi fost efectuat în perioada 1-10 septembrie, are și o secțiune referitoare la alegerile prezidențiale și ia în calcul o candidatură a lui Liviu Dragnea. Sunt de asemenea luate în calcul candidaturi ale Gabrielei Firea, Călin Popescu-Tăriceanu (din tabăra puterii), respectiv ale lui Dacian Cioloș și Laura Codruța Kovesi, din tabăra opoziției.

 

Astfel, rezultatele sondajului arată că președintele Klaus Iohannis domină competiția electorală atât în primul tur cât și în al doilea tur. Surpriza o reprezintă însă locul doi. Deși PSD este în mod constant partidul cu cele mai multe voturi politice în sondaje, candidatul PSD Liviu Dragnea nu obține decât locul cinci, la distanță considerabilă de ceilalți, se arată în concluziile acestui sondaj obținut de Newsweek.

 

TAGS : psd liviu dragnea cex sondaj
Mai multe din General

Ultimile Opinii

Analiza 22

Comentarii
Total 0 comments.