Augustin Lazăr despre dosarul violențelor din 10 august: Sunt încă documente clasificate
2018-09-20 - Laurentiu Gheorghe
Actualitate Interna
0
Procurorul general Augustin Lazăr a anunțat, joi, referitor la dosarul violențelor de la mitingul din 10 august, că sunt în continuare documente care trebuie declasificate, transmite Mediafax.

 

 

 

"Interceptările sunt în curs și nu putem face declarații. Pe măsură ce se vor putea da date suplimentare, le veți avea. Nu putem face niciun fel de afirmații până când colegii noștri care instrumentează acest caz nu vor da. Mereu sunt documente care sunt solicitate pentru a se constitui, pentru a fi clarificate toate lucrurile. Din păcate, nu au fost desecretizate, avem încă documente care trebuie declasificate. Este mai dificil, dar până la urmă ele vor fi declasificate", a declarat Augustin Lazăr.

 

Procurorii militari de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au înregistrat peste 800 de plângeri depuse împotriva jandarmilor care au intervenit la protestul din 10 august. Pe de altă parte, Parchetul Judecătoriei Sector 1 a anunțat că, în dosarul privind violenţele de la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei pe care-l instrumentează, sunt 78 de acte de sesizare şi 169 de jandarmi care acuză că au fost agresaţi în timpul protestului.

TAGS : proteste parchet augustin lazar dosar
Mai multe din General

Ultimile Opinii

Analiza 22

Comentarii
Total 0 comments.