Cătălin Rădulescu (Mitralieră) despre contestatarii lui Dragnea: Stau mai mult la sprituri
2018-09-13 - Laurentiu Gheorghe
Actualitate Interna
0
Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, spune despre cei peste 20 de lideri locali ai PSD, „care vin din zone anumite zone mai întunecate” că în loc să scrie scrisori pentru convocarea CEx-ului să studieze statutul partidului, că „stau mai mult la șprițuri”.

 

 

 

 

"Am auzit despre chestia aceasta. Suntem în sezonul scrisorilor pierdute, scrisorilor de dragoste. Fiecare vine cu scrisori. E bine că scriu, dar e bine ca prima dată să scrie cetățenilor de prin zonele în care sunt ei, să le spună ce fac și ce au făcut. Să citească un pic statutul, că am impresia că anumiți lideri, care vin din anumite zone mai întunecate și mai puțin întunecate, n-au înțeles un singur lucru, acela că un președinte de partid care este ales prin Congres nu poate fi dat jos decât prin Congres. Nici prin scrisori, nici prin tot felul de demersuri pe care le fac. Pot să discute în Comitetul Executiv convocarea unui Congres în care pot să-și depună candidatura. Dar atât. În statutul nostru nu se prevede mai mult de atât. (...) Deci colegii, eu înțeleg, poate unii nu se pregătesc, stau mai mult la sprițuri. Nu știu ce fac ei, dar hai să intre un pic și să citească bine statutul, că după aceea intrăm în alte discuții și nu cred că sunt interesante. ", a declarat social-democratul Cătălin Rădulescu, joi la Parlament.

 

Deputatul Mitralieră a adăugat că nu știe care sunt nemulțumirile celor 20, însă ar trebui să nu mai facă atâta vâlvă în spațiul public și să discute în partid problemele pe care le au.

 

"Nu știu cine sunt acești 20, ce probleme au, care sunt nemulțumirile lor. Înțeleg că unii sunt nemulțumiți că au ajuns miniștri sau vice-premieri. E și aceasta o chestiune interesantă. Nu știu care sunt nemulțumirile și cel mai bine este ca lucrurile acestea să le discutăm în partid, să nu mai facem atâta vâlvă pe afară și după ce le lămurim în partid, ne înjurăm, ne batem, facem pe acolo ce facem, după aceea să ieșim public și să spunem poporului român ce vrem de fapt cu acest partid și dacă mai vrem sau nu mai vrem să guvernăm. Vrem să face treburi bune sau dacă cineva nu mai vrea să participe la acțiunile noastre, repet, sunt alte partide", a completat Rădulescu.

 

Vicepremierul Paul Stănescu și peste 20 de lideri județeni social-democrați au discutat despre o posibilă acțiune de retragere a sprijinului politic pentru președintele PSD, Liviu Dragnea, au declarat joi, pentru Mediafax, surse participante la discuții.

 

”Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale și președinte al PSD Olt, a discutat, împreună cu alți președinți de organizații județene social-democrate, despre posibilitatea inițierii unui demers de retragere a sprijinului politic pentru președintele formațiunii, Liviu Dragnea”, au declarat miercuri, pentru Mediafax, surse din PSD.

 

Printre liderii județeni participanți la discuții se numără și președintele interimar PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, potrivit surselor citate.

 

”În total, ideea unei solicitări de demisie a șefului PSD a fost discutată de peste 20 de președinți de organizații județene ale partidului”, au mai arătat sursele citate.

 

Susținerea premierului Viorica Dăncilă în fruntea Guvernului nu se află pe agenda liderilor organizațiilor județene PSD care au discutat despre o retragere a lui Dragnea, au precizat, pentru Mediafax, sursele citate.

 

Conducerea lărgită a PSD este așteptată să se reunească, cel mai târziu la începutul lunii viitoare, pentru evaluarea activității miniștrilor.

TAGS : psd liviu dragnea demisie catalin radulescu
Mai multe din General

Ultimile Opinii

Analiza 22

Comentarii
Total 0 comments.