Toader, dupa ce a cerut sa devina notar: Greu de crezut ca o sa fac acte notariale
2018-09-13 - Laurentiu Gheorghe
Actualitate Interna
2
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a dat joi o declarație stranie legată de cererea de a deveni notar, nespunând să spună de ce a vrut totuși să-și facă un cabinet de notar.

 

 

 

El a spus că ”e greu de crezut că mă veți vedea făcând acte notariale, greu de crezut că voi sta să fac acte notariale, structura mea profesională e în domeniul dreptului penal, voi relua activitatea de avocatură”, relatează G4Media.ro

 

Toader nu a explicat de ce a decis să facă cererea de a deveni notar, dat fiind că nu intenționează să urmeze această carieră.

 

Întrebat dacă își va lua fiul la viitorul său cabinet notarial, Tudorel Toader a spus că ”fiul meu nu e notar. E repartizat într-o localitate din Iași, dar încă din momentul repartiției un distins notar l-a luat asociat la cabinetul său, care merge foarte bine, iar ei sunt foarte compatibili”.

 

Reamintim că G4Media.ro a scris că solicitarea ministrului Justiției de a deveni notar public cu un post în localitatea Iaşi, circumscripţia Judecătoriei Iaşi, ar avea ca scop aducerea fiului cel mare, Ionuț Alexandru Toader, în prezent notar într-o comună din județ, într-un post la oraș, potrivit unor surse din ministerul justiției. În prezent, fiul lui Tudorel Toader este asociat cu un alt notar pentru a putea funcționa în Iași, după cum a dezvăluit Reporteris.ro în luna mai. Dacă se asociază cu tatăl său ajuns notar, va putea activa mai departe în oraș, la cabinetul familiei.

 

TAGS : tudorel toader notar ministrul justiției
Mai multe din General

Ultimile Opinii

Analiza 22

Comentarii
Isoscel 2018-09-13
Varinta I (optimista)- Slugarel sa ramana in continuare ministru si dupa aceea , prin indolenta universitarilor ieseni sa continue sa fie rectori si profesor, caz in care cabinetul va fi pentru fiului sau !
Varianta II (neagra)-Tumorel isi va incheia mandatul odata cu prabusirea si internarea lui Dragnea (la parnaie) si a Veoricai (la un spital de neajutorati) si apoi out si de la UAIC , si atunci va trebui sa -si castige existenta din ceva. Si ticalosii de notari castiga si acestia bine ! P.S. Nu inteleg cum se face ca fiul sau ne notar fiind este la un cabinet notarial unde colaboreaza foarte bine cu seful notarilor din Iasi ! Cum colaboreaza ? Seful ii da bani si el ii primeste ? Poate ca si taticul Tudorel are ceva gras in portofel sau in portofoliu pentru acel sef generos al fiului sau !
emil 2018-09-13
Ar merita aplicata o corectie legislativa acetui individ perfid ce a proliferat mafia in Romania.
Total 2 comments.