Jandarmii folosesc gaze lacrimogene. Protestatarii: Jandarmeria apără hoția!
2018-08-10 - Dora Vulcan
Actualitate Interna
1
Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind scoase cu targa de către echipele SMURD, relatează televiziunile de știri.

 

 

 

 

Cel putin cinci persoane au avut nevoie de intervenția medicilor, însă numărul lor ar putea fi mai mare. Problemele au apărut după ce scutierii au împrăștiat cu gaze lacrimogene un grup de protestatari care a forțat gardul Guvernului. Potrivit România TV, un jandarm a fost rănit și dus la spital, transmite Digi 24. 

 

Traficul în Piața Victoriei este blocat. Jandarmii folosesc din nou gazele lacrimogene. Oamenii le cer forțelor de ordine să renunțe la acest lucru și scandează „Jandarmeria apără hoția!”

 

Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, a declarat la Digi24 că oamenii au forțat gardurile de protecție și că jandarmii au format un nou dispozitiv „la limita trotuarului din fața Guvernului”.

 

„Țelul nostru e să asigurăm acest echilibru și această tensiune să se descarce dar nu într-un mod negativ, în sensul că nu ne dorim incidente, niciun fel de confruntări”, a adăugat el.

 

„Rolul nostru e să-i protejăm pe ei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

 

Foto Agerpres

TAGS : proteste piata victoriei miting diaspora jandarmeria gaze lacrimogene
Mai multe din General

Ultimile Opinii

Analiza 22

Comentarii
emil 2018-08-10
Fara motiv e mitingul cata vreme diaspora nu prezinta alternativa la mafia actuala. Jandarmii sunt obligati sa salveleze ce-a mai ramas din Romania.
Total 1 comments.