Dragnea, la RTV: Protestele vor să apere statul paralel și așa-zisa luptă anticorupție
2018-08-10 - Laurentiu Gheorghe
Actualitate Interna
0
În timpul emisiunii de joi seara la România TV, cu liderul PSD Liviu Dragnea în direct, a fost preluat apelul unui autointitulat preot care s-a plâns că „unii rătăciți...vor să dea foc la țărișoara noastră scumpă”. „Este emoționant” a replicat Dragnea.

 

 

”Unii rătăciți, plătiți cu bani murdari de afară, vor să dea foc la țărișoara noastră scumpă. Să nu-i lăsați (…) Lăsați-i acolo și retrageți-vă la casele voastre (…) Nu fiți părtași la distrugerile lor”, a spus, patetic, pretinsul preot, relatează G4Media.ro.

 

”Este emoționant”, a fost reacția lui Liviu Dragnea. ”Majoritatea zdrobitoare a românilor au aceeași atitudine. Din ce în ce mai mulți români vor să susțină stabilitatea, vor să nu mai fie abuzuri (…) Toate aceste proteste vor să apere statul paralel și așa-zisa luptă anticorupție”, a mai spus liderul PSD.

 

El a adăugat că, din câte știe, forțele de ordine sunt pregătite. ”O să vedem mâine (vineri – n.red.) până la urmă. Este un miting politic: Orban a zis că merge, USR merge, Cioloș merge”, a mai susținut Dragnea.

 

La finalul lunii trecute CNA a amendat România TV cu 15.000 de lei pentru difuzarea unui fake news referitor la manifestația pașnică ”Vrem Europa, nu Dictatură”, din 12 mai din Piața Victoriei. România TV a susținut pe tot parcursul zilei că la protest sunt oameni cu furci, bâte și topoare, încercând să compare mitingul cu răscoala din 1907.

 

Un alt fake news celebru la România TV a fost difuzat în iarna anului 2017, când mai mulți angajați ai postului de televiziune au susținut că la protestele împotriva OUG 13 George Soros a dat câte 50 de lei de om și 30 de lei de câine pentru a protesta împotriva Guvernului PSD. Televiziunea a fost atunci amendată cu 50.000 de lei pentru modul în care a reflectat protestele antiguvernamentale.

TAGS : psd liviu dragnea protest reactie romania tv
Mai multe din General

Ultimile Opinii

Analiza 22

Comentarii
Total 0 comments.