Un român a fost rănit în urma exploziei de pe o autostradă din Bologna
2018-08-07 - Laurentiu Gheorghe
International
0
Un român a fost rănit în explozia din Bologna. Bărbatul se afla într-un TIR, în apropiere de cisterna care a explodat ieri în apropiere de aeroportul din orașul italian Bologna.

 

 

 

În total, doi oameni au murit și aproape 70 au fost răniți în explozia de pe autostrada A14, din apropierea aeroportului din Bologna, în Italia.

 

'Potrivit informațiilor preliminare furnizate de către autoritățile italiene și confirmate ulterior de către personalul consular, șoferul unui TIR staționat în coloana de autovehicule lovită de autocisternă este cetățean român rezident în Italia.

 

Acesta a reușit să se salveze, părăsind rapid cabina autocamionului pe care îl conducea, astfel încât nu a suferit decât leziuni superficiale. După primirea îngrijirilor medicale necesare, cetățeanul român a fost externat din spitalul unde fusese transportat, rămânând în contact cu reprezentanții oficiului consular', arată consualtul român din orașul italian, potrivit unui comunicat.

 

Până în acest moment, autoritățile italiene nu au notificat consulatului alte cazuri de cetățeni români afectați de explozia provocată luni, iar la nivelul oficiului consular nu s-au înregistrat solicitări de asistență consulară.

 

Reamintim că orașul italian Bologna a fost zguduit, ieri, de o explozie puternică. O cisternă încărcată cu GPL a sărit în aer pe autostrada A14, în apropiere de aeroport. Două persoane au murit și alte zeci au fost rănite, în urma deflagrației. Totodată, explozia a fost atât de puternică încât unda de șoc a spart geamurile clădirilor aflate în apropiere.

TAGS :
Mai multe din General

Ultimile Opinii

Analiza 22

Comentarii
Total 0 comments.