Bădălău îl amenință pe președintele Iohannis cu legea penală dacă nu o demite pe Kovesi
2018-06-13 - Dora Vulcan
Actualitate Interna
3
Senatorul PSD Niculae Bădălău a spus că Ministerul Justiției trebuie să notifice instituția președintelui să respecte decizia CCR de a o revoca pe Laura Codruța Kovesi și să o pună în aplicare, altfel trebuie aplicată legea penală.

 

 

 ”Cred că următorul pas e o notificare din partea Ministerului Justiției ca să pună în aplicare acea hotărâre, dacă nu e penală”, spune Niculae Bădălău, citat de Hotnews.ro.

 

El a adăugat că: ”Domnul președinte este român și reprezintă o instituție care trebuie să respecte legea. În cazul în care nu este pusă în aplicare,  cineva trebuie să notifice acel reprezentant al institutuției. Domnul președinte nu este rege, nu este Carol.

Întrebat dacă este posibilă o plângere penală, senatorul PSD a spus: ”Sigur că da (...) din momentul în care hotărârea a fost în Monitorul Oficial, ea produce efecte juridice”.

TAGS : guvern psd dragnea badalau revocare sefa dna decizie ccr amenintare iohannis lege penala
Mai multe din General

Ultimile Opinii

Analiza 22

Comentarii
emil 2018-06-14
Legea penalilor de la glorie la decadere.
nidru 2018-06-13
Badalau cel mai tare-n tirgul sau!
Nicolescu Marius 2018-06-13
Vorbeste si Niculae, nu e si el om? Va cam incurca ceva planuri neamtul nostru? N'asa? Toata lumea pesedista din Parlament cunoaste legile penale mai bine decat Nicolicea. Si Nicolicea este marele habarnist al Dreptului Penal.
Total 3 comments.