Sindicaliștii din penitenciare: dacă n-avem cu cine vorbi, începem protestele cu zurgălăi!
2018-03-12 - Dora Vulcan
Actualitate Interna
1
Sindicalistii din penitenciare se duc luni, la Guvern, chiar daca premierul Viorica Dancila a sustinut ca ea nu are nicio intalnire programata cu acestia.

 

 

 Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, a declarat pentru Ziare.com ca ei au transmis Guvernului inca de acum trei luni ca vor merge la Palatul Victoria, dar ca nu le-a raspuns nimeni.

 

"Noi incercam sa avem discutia cu ea, daca ea o refuza e problema ei. Am informat-o de acum o luna si acum trei luni. Am pus in atasament ca ne ducem", a declarat Dumitrascu pentru Ziare.com.

 

Intrebat daca a incercat sa discute direct cu premierul, acesta a spus ca nu i s-a raspuns.

 

"Ca sa vorbesti cu cineva trebuie sa iti si raspunda", a adaugat liderul sindical.

 

Sindicalistii au de gand sa stea la Guvern in jur de o ora, asteptand ca cineva din echipa premierului sa discute cu ei, daca sefa Executivului nu va fi disponibila.

 

"Daca nu e ea, e altcineva, ca Guvernul Romaniei nu sta intr-o singura persoana. Noi mergem si cerem. Daca nu poate ea si deleaga pe altcineva, incepem dialogul", a precizat Sorin Dumitrascu.

 

Daca nimeni de la Guvern nu va sta de vorba cu ei, sindicalistii vor incepe protestele pe 24 martie.

 

"Stam o ora, ca asa e firesc pana sa hotarasc. Apoi ne ducem acasa si ne intoarcem pe 24 si incepem protestele in fata puscariilor si de data asta va fi cu zgomot, cu zurgalai", a adaugat el.

 

Amintim ca Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a anuntat ca luni la ora 12:00 va merge la Guvern pentru o discutie cu premierul Dancila. Intrebata despre o intalnire programata cu sindicalistii din penitenciare, Viorica Dancila a negat, de pe treptele sediului PSD, ca ar avea programata o asemenea intrevedere.

TAGS : justitie tudore toader sindicalisti penitenciare demisie proteste
Mai multe din General

Ultimile Opinii

Analiza 22

Comentarii
Mircea Popescu 2018-03-12
DOMNUL TOADER, CARE ESTE PLATIT MULT PREA BINE FATA DE NIVELUL ECONOMIC AL ROMANIEI DIN BANII CONTRIBUABILILOR, ARE ALTA MISIUNE.
NIMIC ALTCEVA NU S-A FACUT CU ATATA DEDICATIE SI HOTARARE IN ROMANIA CA PROTECTIA POLITICIENILOR SI ACOLITILOR.
Total 1 comments.